Bereikbaar op

06 11 17 03 14

Mail sturen

info@drminstallatie.nl

Openingstijden

Ma. - Vrij. 08:00 - 17:00

Installeren van zonnepanelen

Zonnepanelen aanbrengen lijkt een lastige klus maar is voor DRM Installatie dagelijks werk. Maatwerk in overleg, want met een standaard oplossing behaalt u nooit het hoogste rendement.

Vooraf maken we in overleg met u een plan. Daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan omdat we speciaal voor uw woning een passend plan ontwikkelen. Elke installatie stap wordt vooraf met u besproken.

Moet u zelf nog iets doen? Jazeker, genieten van een aanzienlijk lagere energierekening.

CV-ketels en leidingwerk

De CV-ketel is voor veel huishoudens nog het hart van de totale verwarmingsinstallatie en zal dat nog vele jaren blijven. Wij plaatsen of vervangen uw oude ketel na goed overleg.

Zo kijken we of de buizen vervangen moeten worden, of een nieuw expansievat nodig is en of u eventueel een boiler erbij wilt. Vooraf ontvangt u een heldere, vrijblijvende offerte. Wij werken met de betere merken CV-ketels omdat we jarenlang ervaring hebben met de betrouwbaarheid.

Met een nieuwe ketel bespaart u meer energie en bent u weer voor jaren verzekerd van warmte en warm water in uw woning.

Aanleggen van elektriciteit

DRM Installatie is gespecialiseerd in elektrische installaties. Van het plaatsen, uitbreiden en vervangen van de groepenkast tot het monteren van bijpassende stopcontacten en schakelaars. 

Onze ervaren installateur werkt volgens de wettelijke normen en zorgt voor een goede en veilige elektrische omgeving in uw woning.

Ook voor onderhoud van bestaande systemen en noodverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. 

Blijf op de hoogte...

Volg onze Facebook-pagina om meer van onze werkzaamheden te zien.

× Hoe kan ik u helpen?