Bereikbaar op

06 11 17 03 14

Mail sturen

info@drminstallatie.nl

Openingstijden

Ma. - Vrij. 08:00 - 17:00

Installeren van zonnepanelen

Zonnepanelen aanbrengen lijkt een lastige klus maar is voor DRM Installatie dagelijks werk. Maatwerk in overleg, want met een standaard oplossing behaalt u nooit het hoogste rendement.

Vooraf maken we in overleg met u een plan. Daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan omdat we speciaal voor uw woning een passend plan ontwikkelen. Elke installatie stap wordt vooraf met u besproken.

Moet u zelf nog iets doen? Jazeker, genieten van een aanzienlijk lagere energierekening.

Complete warmtepompen

Warmtepompen zijn niet zomaar een keuze voor uw huis, ze zijn een stap naar een duurzamere toekomst en wij bij DRM Installatie snappen dat volledig. Daarom werken we graag met u samen om de perfecte warmtepomp van Vaillant te vinden die past bij uw huis en uw manier van leven. We nemen de tijd om uw woning en uw specifieke behoeften te beoordelen, omdat we weten dat elk huis uniek is.

Een nieuwe warmtepomp betekent niet alleen dat u bijdraagt aan een beter milieu, maar het betekent ook lagere energiekosten voor u.En dat alles terwijl uw huis lekker warm blijft. Laten we samen werken aan een warmere, duurzamere wereld.

Onze ervaring met Vaillant warmtepompen heeft ons geleerd dat ze betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn.

Laadpalen installeren

Bij DRM Installatie weten we hoe belangrijk het voor u is om altijd en overal uw elektrische auto te kunnen opladen. Daarom staan we voor u klaar met onze persoonlijke service voor het installeren van laadpalen. Samen kijken we naar de beste plek bij u thuis of op kantoor, zodat het opladen zo makkelijk en efficiënt mogelijk wordt.

Onze experts zorgen ervoor dat alles veilig en volgens de laatste normen wordt aangesloten. U kunt rekenen op een betrouwbare laadoplossing die meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen.

Zo bent u altijd klaar om te gaan met een volle accu!

Aanleggen van elektriciteit

DRM Installatie is gespecialiseerd in elektrische installaties. Van het plaatsen, uitbreiden en vervangen van de groepenkast tot het monteren van bijpassende stopcontacten en schakelaars. 

Onze ervaren installateur werkt volgens de wettelijke normen en zorgt voor een goede en veilige elektrische omgeving in uw woning.

Ook voor onderhoud van bestaande systemen en noodverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. 

Blijf op de hoogte...

Volg onze Facebook-pagina om meer van onze werkzaamheden te zien.

× Hoe kan ik u helpen?